Switch naar de voetbal website ยป
Nieuwjaarsreceptie 2018


Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van Astrantia SV te Middelaar werden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Dat waren dit keer Wiel ten Haaf (25 jaar lid), Ronald Schobben (40), Edward Troost (40), Hans Bongartz (50), Gerrie van Duijnhoven (50), Sjef Pete Nemeth (60) en Jan Jansen (70).

De Astrantia-Award, de trofee voor degene die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging, ging naar de korfbalcommissie, bestaande uit Daniëlle van Duijnhoven, Toon Giesbers en Belinda Wolters. Zij kregen de Award voor alle inspanningen die samenhangen met de samenwerking met het Overasseltse ONA en het Groesbeekse De Horst.

In het fotoboek zijn meer foto's van de nieuwjaarsreceptie te vinden.

De volledige lijst met jubilarissen:
Wiel ten Haaf, 25 jaar lid
Theo Schobben, 25 jaar lid
Joshua Smits, 25 jaar lid
Frans van Lendt, 40 jaar lid
Herbert Lensen, 40 jaar lid
Ronald Schobben, 40 jaar lid
Edward Troost, 40 jaar lid
Hans Bongartz, 50 jaar lid
Gerrie van Duijnhoven, 50 jaar lid
Jan Jansen, 70 jaar lid

Astrantia Award


  Astrantia Award

  uitgereikt op:

 aan:

  1-1-2006  Annie Theunissen - Kreuzer lees verder
  1-1-2007  Wim Giesbers lees verder
  6-1-2008  Yvonne Janssen lees verder
  4-1-2009  Toon Giesbers lees verder
  1-1-2010  Annemarie Kroon lees verder
  1-1-2011  Mario van Schaijk lees verder
  1-1-2012  Henk Simons lees verder
  1-1-2013  Yvonne Giesbers lees verder
  1-1-2014
 Belinda Wolters lees verder
  1-1-2015  De Klusploeg lees verder
  1-1-2016
 Cor Braks lees verder
  1-1-2017  Hans Kroon lees verder
  1-1-2018  De Korfbalcomissie lees verder

(U kunt worden doorgestuurd naar het voetbalgedeelte van Astrantia)

 


 

Anny Bus benoemd tot erelid van Astrantia
Erelid worden van Astrantia is iets bijzonders. Zonder andere leden tekort te willen doen, behoren ereleden van Astrantia tot een illuster gezelschap, mensen, die jarenlang van grote waarde zijn of zijn geweest. Anny Bus was in alle opzichten een voorbeeld voor hoe je het woord vrijwilliger zou kunnen definiëren. Met het adagium handen heb je om te geven was Anny een voorbeeld voor velen. Voor Anny was nooit iets teveel en op Anny kon altijd een beroep worden gedaan. Meer dan 25 jaar was zij de beheerster van de kantine en vanuit die functie was zij ook actief in het bestuur van Astrantia.Ook op vele ander vlakken was Anny altijd in touw voor Astrantia. Zij zat in de organisatie van de vierdaagse en was jeugdleidster, zij nam vaak het voortouw en stond ons allen met raad en vooral ook met daad bij. Niet alleen voor de schermen was de inzet van Anny zichtbaar maar ook achter de schermen was Anny actief. Jarenlang zorgde ze samen met andere vrijwilligers dat kantine en kleedkamers schoon werden gemaakt. Dit alles met een betrokkenheid waarin Astrantia als geheel centraal stond. Anny vond het zelf allemaal niet zo bijzonder wat ze voor de club deed, ze vond het vanzelfsprekend en juist dat maakte Anny tot eenbijzondere Astrantiaan. Drie jaar geleden zou Anny gehuldigd worden voor haar langjarig lidmaatschap. Maar omdat ze een jaar eerder ook al gehuldigd was bij haar afscheid als, zag ze ervan af. “Nóg een huldiging? Nergens voor nodig!” Eind september vorig jaar nam Anny de honneurs nog waar in de kantine. Niemand kon toen bevroeden dat dit één van de laatste keren was dat zij zich in kon zetten voor Astrantia. Op 29 november 2014 hebben we helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van Anny Bus. Ofschoon Anny het zelf nooit zo ervaren heeft, is Astrantia Anny veel dank verschuldigd voor alles wat zij voor de club heeft gedaan. Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Astrantia op 1 januari 2015 werd het muisstil in de kantine toen Anny postuum tot erelid werd benoemd. De stilte, het grootste bewijs van dank aan Anny en haar onvoorwaardelijk inzet voor Astrantia.

Klik hier voor het bericht en foto's van deze dag.


Astrantia Sportvereniging | Sportpark "de Heikant" | Heikantseweg 11-A | 6587 AM Middelaar